Inbreken en of overvallen worden eigen schuld?

Het is hypocriet maar zit wel een kern van waarheid in. De mensen waarbij wordt ingebroken en of  overvallen zijn, hebben daar deels zelf schuld aan. Niet dat ze erom gevraagd hebben, maar wellicht hebben ze in de waarborging van hun veiligheid een aantal zaken over het hoofd gezien.

De reguliere inbreker slaat een huis, bewaakt met camera’s en redelijke sloten al snel over voor een bezoek. Maar helaas zijn er ook die meer moeite doen omdat ze ervan overtuigd zijn dat er iets te halen valt. Thuis overvallen worden is een heel erge gebeurtenis wat je toch kan overkomen. De gedachten dat iemand plotseling naast je bed staat  is huivering wekkend. Door simpelweg de plaatsing van een security deur van PI Products voorkomt u dit. 100% zeker dat de inbreker de deur niet geforceerd krijgt, al zou hij uitgerust zijn met zwaar gereedschap. Hij zal de deur niet kunnen openen. Het creeren van een safety room (vaak een slaapkamer) is eigenlijk een vereiste.

Onze veiligheids deuren worden aangeboden compleet met 5 punts sloten.  Met maar liefst 14 pinnen worden de deur afgesloten in het hard stalen kozijn. Door de afwerking met hout en glas is het van buiten niet te zien dat u een speciale veiligheids deur heeft. De deuren kunnen in elke vorm, maat, kleur en afwerkmateriaal geleverd worden. En dat met een levertijd van slechts 3 tot 4 weken.