Officieel distributeur GSMK Cryptophone

Per 1 Oktober 2010 is PI Products te Nijmegen de exclusieve distributeur van GSMK Cryptophone in Nederland. Na jarenlange wederverkoop van de bekende Cryptophones is het nu toegekomen tot exclusiviteit. De kennis en ervaring die PI Products door de jaren heeft opgebouwd op gebied van veilige communicatie willen wij met iedere geïnteresseerde delen. Wij voorzien in reparaties van defecte toestellen, verkoop van nieuwe als tweedehands toestellen en consultancy.

Veel mensen vragen zich af hoe veilig de Cryptophones nu werkelijk zijn. Wij willen deze vraagstelling graag met u doornemen in een persoonlijk gesprek. Wij hebben externe IT forensische experts de toestellen laten auditen (zie ander relevant nieuwsbericht hieromtrent), meerde keren hebben advocaten de jurisprudentie laten nakijken voor rapportages over gebruik van deze toestellen, maar vooral onze eigen ervaring met praktisch gebruik heeft ons ervan overtuigd dat de Cryptophones van GSMK daadwerkelijk veilig zijn.

Wanneer veilig communiceren belangrijk voor u is, doet u dan aub geen aanschaf van een product alvorens u goed te laten inlichten. Vertouwen is goed, maar WETEN IS BETER