Veiligheid

Iedereen is er mee bezig. Het is al tijden één van de belangrijkste agenda punten in de Nederlandse politiek.

Zodra men over kenmerken van veiligheid begint te praten, komen allerlei vormen van criminaliteit aan de orde. Onze perceptie van veiligheid wordt grotendeels gevormd door het straatbeeld. 

Mijn naam is Danny Manupassa  als directeur van PI Products heb ik dagelijks te maken met beveiliging. Er zijn tal van producten op de markt die het mogelijk maken U af te luisteren, te bespioneren, te lokaliseren en/of te volgen. Ik zal beginnen met twee producten die wij exclusief aanbieden

Cryptophone

Cryptophones zijn mobiele telefoons die u de garantie bieden, dat wat u telefonisch bespreekt op geen enkele wijze kan worden afgeluisterd door derden. Het is de best beveiligde beschikbare vorm van mobiele communicatie. Het werkt als volgt: wanneer u met een Cryptophone naar een andere Cryptophone belt, vindt er onderling een versleuteling plaats. Deze versleuteling is beveiligd met het ,voor insiders welbekende, 4096 BIT encryptie programma’s  Diffie- Hellman,AES 256 en 2FISH, een MAXIMAAL VEILIG PRODUKT !!!! Specifieke informatie over de techniek kunt u lezen op onze websites.Wees er wel alert op dat deze vorm van beveiligd communiceren alleen kan als beide partijen bellen met een Cryptophone! Met de Cryptophone kan ook naar gewone telefoons gebeld worden, maar de versleuteling vindt dan niet plaats en het gesprek is dus NIET beveiligd.

Vaak wordt ons gevraagd of het gebruik van deze toestellen verboden is. Het antwoord op deze vraag is: NEE. Voormalig Minister van Justitie, Piet-Hein Donner, heeft getracht het gebruik van Crypto-Technologie te verbieden, maar gelukkig is hij daar niet in geslaagd.Het is een recht dat wij allemaal  hebben om onze persoonlijke gesprekken privé te houden. Stelt u eens voor dat accountants, beurshandelaren, beroemdheden, politici, artsen en advocaten zonder problemen afgeluisterd kunnen worden… Dat is ondenkbaar en heeft een enorm negatieve impact op het veiligheidsgevoel van de burger. Wereldwijd zijn er wel landen  te noemen waarbij het gebruik van Crypto-Technologie via het GSM netwerk  niet mogelijk is. Een Crypto-gesprek is namelijk geen gewoon gesprek meer. Uw stem wordt omgezet in data en deze wordt versleuteld. Niet overal ter wereld is datacommunicatie mogelijk voor particulieren. In een aantal landen is dit bijvoorbeeld alleen vrijgegeven voor militaire- en overheidsinstanties. Hier in Nederland leven we gelukkig in een liberaal land waarbij de privé-rechten van de burger goed beschermd zijn. Dit neemt niet weg dat Nederland ook bekend staat om, het op grote schaal afluisteren van burgers. Volledig geautomatiseerd worden talloze gesprekken afgeluisterd. Geavanceerde systemen filteren de gebruikte woorden en alle gerelateerde synoniemen. Door middel van spraakherkenning, lokalisering,IMEI-nummers ,imsi en telnummers, kan de gsm gebruiker heel makkelijk geïndentificeerd worden. Wij hebben verschillende uitvoeringen van de Cryptophones. We hebben de technologie beschikbaar voor vaste-lijn-telefoons, mobiele telefoons, PDA’s en satelliet-telefoons enz enz.

Sweepen

Een en ander is er verteld over de manier van beveiligde mobiele communicatie. Maar hoe beschermd  U zichzelf  tegen afluisterapparatuur dat zich in uw omgeving bevindt? Wij weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn. Er zijn allerlei soorten zenders en ontvangers op de markt, die het echt heel eenvoudig maken om ruimtes te beluisteren. Ik kan u producten demonstreren die zó klein van omvang zijn, dat het heel eenvoudig verwerkt kan zijn in bijvoorbeeld; alledaagse kantoorartikelen. Alles wat informatie uitzendt, bevindt zich op een of meerdere frequenties. Het technische verhaal erachter zal ik U besparen. Maar waar het hier om gaat, is hoe je dergelijke zenders opspoort. Alle  RF- (Radio Frequentie) en GSM signalen worden gedetecteerd. Door eenvoudige meet apperaten die wij U kunnen demonstreren,en ook kunnen leveren.

Dat er op grote schaal gevoelige informatie wordt gestolen is een feit. Vergaderruimtes bij gerenommeerde bedrijven dienen voor aanvang van elke belangrijke bespreking gecheckt te worden op de aanwezigheid van afluister zenders en of mini opname recorders. Overal kom je ontevreden werknemers tegen, die andere - vaak schadelijke - intenties jegens uw bedrijf  hebben. De immense bedragen die worden geboden voor gevoelige bedrijfsinformatie kan een motivatie zijn voor werknemers en of compagnons, om dergelijke stappen te ondernemen. Wij van PI Products zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van sweep-opdrachten. Dit houdt in dat wij ruimtes onderzoeken op verborgen zendapparatuur. De Meet systemen die wij daarvoor gebruiken, zijn zeer kostbaar,de tijds duur van een onderzoek  van woning/kantoor/ lokatie is  al snel  een paar uur.

Ik raad u aan onze website regelmatig te bezoeken. En mocht u daarna meer informatie wensen en/of een aankoop willen doen, dan heet ik u van harte welkom op onze vestiging  Kerkenbos   nr: 1077 Y        Nijmegen.